Házirend

Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el a házirendünket, mivel ha jelentkezel a programjainkra, akkor feltételezzük, hogy az itt leírtakkal tisztában vagy, és azokat elfogadod. Köszönjük előre is, hogy éber vagy!

Az eseményeink és tanfolyamaink listáját egyrészről megtalálhatod a Naptárunkban, valamint Facebookon az Események között. Ha valamelyik program hívogat, akkor az ott belinkelt regisztrációs lapot kitöltve tudod leadni a jelentkezési szándékod. Kérjük, hogy minden esetben várd meg a visszaigazolásunkat, hogy tudunk-e fogadni a kiválasztott programon. Néha előfeltételei vannak a kiválasztott eseményeknek, ezt minden esetben ellenőrizzük, továbbá olyan is előfordul, hogy elérte programunk a maximális létszámot.

A visszaigazoló e-mailünk olykor spam vagy promóció mappába pottyan, kérjük, hogy ellenőrizd ott is, és ha pár napon belül nem kapsz semmiféle visszaigazolást, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot (hello@szellemsuli.hu).

Ha megtaláltad a levelünket, ott általában minden fontos információt megtalálsz, ami kelleni fog a részvételhez (fizetési feltételek, letöltendő applikáció online eseményeknél, pontos cím személyes programoknál), de ha bármi kérdés felmerülne benned még, akkor találsz a levelünkben telefonos elérhetőséget is, ott is tudsz érdeklődni a részletekről, ha az kényelmesebb.

A tanfolyamod, előadásod napján kapni fogsz egy emlékeztető e-mailt. Amennyiben online eseményre jelentkeztél, akkor a csatlakozási linket általában 2 órával a kezdés előtt küldjük ki. Ha személyesen jössz hozzánk, akkor 10-15 perccel korábban elég megérkezned, viszont ha késnél, mindenképpen jelezd felénk!

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni – legyen az csoportos vagy egyéni alkalom -, akkor a lemondásról szóló szakaszban tudod áttekinteni a lehetőségeidet.

Az online csoportos programjainkról minden esetben készül hang- és videófelvétel, a személyes csoportos programjainkról akkor, ha a résztvevők kérik és mindegyikük beleegyezik a hangfelvétel elkészítésébe. A felvételeket az előadás után küldjük ki a résztvevők e-mail címeire. Ezekre minden esetben érvényesek az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak.

Ha egyéni, online konzultáción veszel részt, akkor is kérheted a beszélgetés rögzítését, de ez nem történik meg automatikusan. Kérjük, légy éber arra, ha a későbbiekben visszahallgatnád.

Egyéni konzultációinkon a várólista igen hosszú, sokan csak hetekkel, hónapokkal később tudnak bekerülni, mint ahogy szeretnének. Emiatt kérünk benneteket, hogy amikor látjátok, hogy az előzetesen megbeszélt időpont nem megfelelő nektek, azt minél gyorsabban jelezzétek, hogy az időpontot fel tudjuk tölteni a várólistás kliensekkel, és számotokra is találjunk belátható időn belül újat.

Tanfolyamokon, előadásokon sok esetben párokba osztunk benneteket, így számítunk a jelenlétetekre, kérjük, hogy minél előbb jelezzétek, ha mégsem tudtok eljönni, hogy gondoskodhassunk más résztvevőről, hogy a tanfolyami párod is el tudja végezni a gyakorlatokat.

Tanfolyam, előadás

A tanfolyamokon, előadásokon való részvétel a kezdetük előtt maximum 48 órával mondhatók vissza díjmentesen, ekkor visszatérítésre kerül az előzetesen befizetett összeg (ez alól kivételt képez a visszautalási és PayPal költség). A regisztráció törlését e-mailben (hello@szellemsuli.hu) lehet kérni. Ennek elmulasztása esetén az előzetesen befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni, viszont egy következő tanfolyamon felhasználható, 1 éven belül!

Amennyiben készpénzes fizetést választottál, és nem jelensz meg a tanfolyamon, előadáson, amire beregisztráltál, és ezt nem is jelzed részünkre, akkor következő eseményünkön csak úgy vehetsz részt, ha az elmulasztott esemény díjának 20%-át is befizeted pluszban.

Egyéni konzultáció (online és személyes)

Online és személyes konzultáció a megbeszélt időpont kezdete előtt maximum 24 órával mondható le, vagy módosítható díjmentesen, ezt e-mailben (hello@szellemsuli.hu) lehet kérni.

Amennyiben nem jelensz meg a konzultáción,és ezt elmulasztod részünkre jelezni, akkor következő időpontot csak úgy tudunk neked adni, ha az elmulasztott alkalom díját is befizeted. Ezt az összeget utána 1 éven belül felhasználhatod bármely más eseményünkön, konzultációnkon.

Az időpont maximum egy alkalommal módosítható költségek nélkül (amennyiben azt legalább 24 órával előbb kéred). Másodszori lemondás, módosítás esetén a konzultációs díj letétbe helyeződik, és azt a következő alkalommal lehet felhasználni. Harmadik lemondás után a konzultáció díja vissza nem téríthetővé válik, és újabb időpontot csak kivételes esetben kaphat az illető.

Az általános felhasználási feltételekről ÁSZF-ünkben olvashatsz többet.

Beszélgetés az entitásokkal tanfolyamok

Bevezető előadás: 28.000 Ft*

Felnőtt kísérővel érkező gyermek (16-17 év): 14.000 Ft*

Felnőtt kísérővel érkező gyermek (15 éves korig): INGYENES!

Kezdetek (2,5 nap): 480.000 Ft*

Felnőtt kísérővel érkező gyermek (16-17 év): 240.000 Ft*

Felnőtt kísérővel érkező gyermek (15 éves korig): INGYENES!

Ismétlő ár: 336.000 Ft* (Egy éven belül elvégzett TTTE Kezdetek tanfolyam esetén érvényes. Ha ez vonatkozik rád, kérjük, hogy fizetés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!)

*A rendezvény bevételének 5%-át az Actions For Futures Program támogatására fordítjuk (bővebben: https://www.actionsforfutures.com).

*Ezek az árak a Magyarországon élő és dolgozó emberekre érvényes, amennyiben más országból csatlakozol hozzánk, kérlek, hogy írj privát üzenetet a rád eső árazásért, ha alább nem találod a helyed!

Főbb kategóriák:

100%-os országok: Anglia, Amerika, Ausztria, Belgium, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Svédország, Svájc stb.;

80%-os országok: Ausztrália, Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Görögország, Málta, Új-Zéland, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Egyiptom, Románia, Magyarország stb.;

Egyéni konzultációk Lilivel

Online konzultáció

15p – 33.000 Ft
30-45p – 55.000 Ft

Személyes konzultáció

90 perc – 120.000 Ft

Pénztárcabarát lehetőségek

Amennyiben más árfekvésben gondolkozol egyelőre, érdemes körbenézned az Eseménynaptárunkban. Számos csoportos foglalkozás fut a Szellemsuli szervezésében, ami sokszor még nagyobbat üt, mint egy egyéni beszélgetés Lilivel. Szóval ha szeretnéd a pénztárcád kapacitásához igazítani a választásodat, kukkants be valamelyik független eseményünkre online vagy személyesen – időnként kifejezetten jó áron is le tudsz csapni egy-egy előadásra! Javasoljuk, hogy kövesd a Facebook oldalunkat, hogy időben értesülj mindenről.