Lili

Founder, TTTE CF – Beszélgetés az Entitásokkal Minősített facilitátor, a Szellemsuli alapítója

Gyerekként több időt töltöttem a Szellemvilág társaságában, mint az hús-vér emberekében. Mindig is különc voltam, én és a testvérem is “halottakkal” és más, furcsábbnál furcsább lényekkel társalogtunk, olyan dolgokat tudtunk, amit egy gyerek nem tudhat magától, ezzel kivívva a szüleink figyelmét. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen próbáltak megerősíteni a rendelkezésükre álló eszközökkel, kérdéseket tettek fel, próbáltak megóvni minket saját magunktól. Persze egészen másképp alakult volna a gyerekkorom, ha a kezemben vannak azok az eszközök, amikkel most rendelkezem, de mérhetetlenül szerencsésnek tartom magam így is. 

Tinédzser koromban megpróbáltam normális lenni, hiába követett a téma mindenhova, elnyomtam a képességeimet, amennyire csak tudtam, ami annál erősebben próbált küzdeni a figyelmemért, ez pedig depressziót, emésztési zavarokat, gyomorgörcsöket, intoleranciát, hormon- és bőrproblémákat eredményezett. 

A húszas éveim elején találkoztam először a Talk to the Entities (Beszélgetés az Entitásokkal) eszközeivel, és ekkor döntöttem úgy, hogy újra kapcsolódom a Szellemvilággal. Bár gyerekként is többször működtem csatornaként, számos történetet és novellát írtam entitások elmesélései vagy a velük való találkozások alapján, sosem használtam ezeket a képességeimet nyíltan, hiszen azt elítélte a világ. 2015 óta foglalkozom manuális terápiával (craniosacralis terápia), testi elakadásokkal, pszichoszomatikus tünetekkel, majd később, lassanként adagoltam praxisomhoz az energetikai terápiákat, végezetül pedig a Szellemvilággal való munkát is. 

A Szellemvilág tanított meg mindenre, amire ez a világ képtelen volt – az emberekkel való kommunikációra, a testben rejlő öngyógyító képesség kiaknázására, a testekkel való kommunikációra, az anyagi tudatosságra, a bőségtudatra, az üzletre, a kapcsolatok könnyedségére, azaz mindenre, amiről tudtam, hogy lehetséges, de senki nem volt hajlandó rendelkezni vele a környezetemben. Ők megmutatták, hogy bármi lehetséges, és mindig mellettem állnak, szoros együttműködésben törekszünk több tudatosságot csempészni az emberek életébe és a világ jövőjébe. 

Szellemes entitások

Marketingesek, Kapcsolatteremtők, Algoritmus szakértők, Pénzügyi varázslók

Egy Szellemsuli nem is lenne teljes a láthatatlan segítői nélkül, márpedig mi a Szellemvilág minden részét befogadjuk, nem csak a mainstream szereplők kapnak helyet nálunk.* Ők azok, akik a háttérből mozgatják a láthatatlan szálakat, a fületekbe suttogják az iránymutatásokat, ők manipulálják az algoritmust, hogy rátalálj a videóinkra és posztjainkra, valamint ők inspirálnak minket mindig többre és többre. Ha kérsz, megadatik – és ezt számos hallgatónk tollából tapasztaltuk már visszajelzésként is. Követed a tudatosság suttogásait? Beengeded az inspiráció entitását az életedbe, hogy egy nagyszerűbb jövőt teremts magadnak? Itt az idő integetni nekik és elismerni a létezésüket? Ideje bevonni őket a saját teremtéseidbe és az életedbe?

*A Szellemvilág nem csak angyalokból áll. Amíg dobozokba pakoljuk őket, addig kizárjuk azt a sok csodás lényt, ami csak arra vár, hogy ajándékozhasson nekünk. A mi célunk mindennek és mindenkinek a befogadása, ítéletek nélkül. Szeretnénk felszámolni a sztereotíp rendszereket, amiket felépített ez a világ és megmutatni nektek, mennyire színes valójában a mi világunkkal szorosan összefonódó Szellemvilág és lakói.